Familie Muitjens

Beste.

Kom graag in kontakt met iemand die stamboom onderzoek verricht naar familie Muitjens.

 

Groet Huub Muitjens

Permalink

Hallo,

Ik doe al enkele jaren (met lange tussenpozen) onderzoek naar de stamboom van de familie Muitjens / Muijtjens / Muytjens. Ik heb mn de tak uit Bunde, Geulle en omstreken al redelijk getraceerd, echter ook veel info over de maastrichtse tak.

Mijn data zijn vooral gebaseerd op Genliass gegevens en internet zoektochten. Zelf in archieven zoeken lukt niet wegens tijdsgebrek. Ik heb mijn gegevens nog niet op internet gepubliceerd.

groet,

Peter Muitjens

Hallo Peter,

Onze eerste generatie :

- Johannes Muitjens geboren 18 aug. 1814 te Bunde

Iemand uit jouw onderzochte tak uit Bunde ?

Groet Huub

 

 

 

 Huub, we hebben wel gemeenschappelijke voorouders. De vader van Johannes Muitjens 18-4-1814 was Theodoor (geb 1776-1858). De broer van Theodoor, Franciscus (1779-1854) was de stamvader van onze tak. De vader van Theodoor en Franciscus (Jean) en moeder Maria Raemeckers zijn onze gezamenlijke stamvader en -moeder.

Ik ben wel erg benieuwd hoe de vertakkingen vanaf Johannes tot heden zijn verlopen. Ik zie dat de meeste afstammelingen in het heuvelland zijn beland (Vaals, Wittem e.d.).

groet, Peter Muitjens

Permalink

Hallo

 

Mijn zus is getrouwd met iemand die familie heeft in limburg, hij heer rik muijtjens. Hij komt uit den bosch. hij zei dat hij neven en nichten in limburg heeft.

 

gr erna hodenius

Permalink

En met name naar Petrus Muijtjens die getrouwd zou zijn met Ida Vrancken, mogelijk op 5 oktober 1938 in Bunde?. Dochter Maria Elisabeth getrouwd met Nicolaas Maas. Er zijn vele Ida Vrancken, vele Maria Elisabeth en vele Nicolaas Maas. Welke is de goede?

 

V. Blommaart

 In mijn stamboom heb ik Pieter Muijtjens die getrouwd is met Ida Vranken (geboortedata ed niet bekend, ergens in de 18e eeuw). Hun dochter Maria Elisabeth (ong 1750-27-9-1833 bunde) trouwt met Nicolaas Maas (ong 1746- 15-9-1813 Bunde), ze krijgen 4 kinderen (Pierre, Marie Ide, Maria Elisabeth en een zoon met onbekende voornaam)

 

groeten,

 

Peter Muitjens

Permalink

Dag, ik heet Betty, meisjesnaam Muijtjens, voornamen elisabeth Cornelia en ben geboren in Meerssen. Mijn vader Leon Muijtjens was geboren in Bunde. Zijn vader heette Jacques Muijtjens.

 

Permalink

Reünie commissie van de 1e hulpverbandplaats die van 1946 tot 1950 in Nederlands Indië diende, is op zoek naar adjudant L. Muijtjens. of anders geschreven.
gezien zijn rang, moet hij nu ouder geweest zijn dan 90. geboorte jaar vóór 1925.
wie kan me helpen?

Permalink

ben ook wel benieuwd naar men voor ouders mijn opa was een mijnwerker en had de oorlog nog meegemaakt hij is inmiddels overleden zijn naam was hein muitjens