Logo Genealogie in Limburg

Limburgse klappers DTB op internet

Limburgse klappers van dopen, trouwen en begraven op internet. Sommige plaatsen vanaf 1575 en sommige plaatsen tot 1816.
Sinds enige tijd hebben leden van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen (ook wel Mormonen genoemd) de Limburgse klappers van de DTB gedigitaliseerd en op internet geplaatst. De plaatsen Afferden (L) in het noorden van Limburg t/m Wolder helemaal in het zuiden, kunt u nu thuis digitaal raadplegen.
U moet er wel aan denken dat de klappers schrijf- en/of leesfouten kunnen bevatten. Het maken van de klappers was immers mensenwerk. Ook zijn klappers onvolledig. Misschien hebt u iets aan de volgende gegevens?
Met de navolgende linken komt u terecht op de websites met de gescande klappers van de Limburgse DTB-boeken. http://www.ngv.nl/Nieuws/homepage.php?action=listitem&site=LVC&frams=y&…
Een tweede mogelijkheid is: http://search.labs.familysearch.org/recordsearch/start.html#c=fs%3A1404… zoekplezier.
Groeten van Arno J. Coopmans

Comments2

W. Groen (niet gecontroleerd)

2 jaren 3 maanden geleden

De ngv-site doet het niet en familysearch heeft een soort alleen-recht voor leden: jammer, dit erfgoed zou best beter beschikbar kunnen zijn voor genealogisch geïnteresseerden...