Logo Genealogie in Limburg

Kwartierstatenboek Heemkundevereniging Schin op Geul

De Heemkundevereniging Schin op Geul viert dit jaar haar 20-jarig bestaan. Om dit jubileum extra luister te geven is besloten tot het maken van een kwartierstatenboek van de eigen leden. Door het grote aantal leden is het ondoenlijk gebleken om het geheel in één boek te bundelen. Zodoende is besloten dit uit te spreiden over meerdere delen.

 

De titel van het boek wordt:
 

Van Sjin?
Kwartierstaten van leden van de Heemkundevereniging Schin op Geul - Deel 1

 

Dit eerste deel bevat een stuk of 75 kwartierstaten van willekeurige families, uiteraard van leden van onze vereniging. Elke kwartierstaat bevat 62 kwartieren en omvat minimaal 6 generaties familieleden, waarbij de probant - de nummer 1 van elke staat - telkens een lid is; dit kunnen overigens ook meerdere leden zijn in het geval broers/zussen eveneens verenigingslid zijn.
Het is onze bedoeling dit boek in het najaar van 2011 te laten verschijnen. Als presentatiedatum staat zaterdag 17 december 2011 gepland; hierover krijgt iedereen overigens nog bijtijds bericht.
Om iedereen in de gelegenheid te stellen dit unieke boekwerk aan te schaffen, is bewust gekozen de prijs zo laag mogelijk te houden. Zodoende kunnen wij u dit boek dan ook aanbieden tegen de uiterst lage prijs van € 15,00.

U kunt uw interesse voor dit boek kenbaar maken via het intekenformulier. Indien u prijs stelt opgenomen te worden op de intekenlijst in het boek, kunt u dat eveneens op het formulier aangeven. Dit kunt u nog doen tot uiterlijk 20 oktober 2011.

Van de volgende families zijn in dit deel kwartierstaten opgenomen:
 

 

 

Comments