Hallo!
ik ben bezig met een stamboom op te maken van de familie Veekmans. Als dit lukt ben ik ook vanplan om bijeenkomsten te organiseren zodat de familie elkaar een beetje leert kennen, niet verplicht natuurlijk ;)
Mijn deel van de familie is afkomstig van Lillo, maar ik weet dat dit maar een heel klein deeltje van de stamboom is.
Ik weet dat er verdere familie is Lummen, Hasselt, Genk, ... enz. Als iemand iets info heeft voor mij of weet dat zijn/haar verre familie van Lillo is en denkt of weet dat we familie zijn, gelieve contact op te nemen aub zodat ik de stamboom kan vervolledigen. De stamboom zal ook online komen en je zal dan ook de site en login krijgen!
Alvast  bedankt!!
Groetjes Christina Achten (dochter van een Veekmans ;) )

Permalink

Ik zal iets specifieker zijn, ik heb zojuist wat meer namen bijeen.
Graag zou ik de nakomelingen willen weten van deze mensen:
Jef V. ; Gust V. ; Jozef V. ; Michel V. ; Jan V. ; Fonske V. ; Marieke V. ; Louis V.
Ik weet niet of het echt juist is, van Jan bv ben ik niet zeker of het de juiste naam is enzo. Van Louis Veekmans heb ik de nakomelingen, dat is mijn deeltje van de familie, van Jozef Veekmans krijg ik binnenkort ook, maar van de overige 6 weet ik dus nog helemaal niets.
Hopelijk kan iemand mij helpen?! Als ik geen reacties krijg zal ik naar het stadhuis of gemeentehuis ofzo moeten gaan of ze blijven gewoon open in de stamboom. Ik hoop dat ik hierdoor toch wat meer kom te weten.
Alvast bedankt voor jullie tijd!
Mvg Christina

Beste,
 
Mijn overgrootvader heette Remi Veekmans en die was afkomstig van ofwel Beverlo ofwel Korspel.  Mijn grootvader en zijn broers en zusters wonen in Tessenderlo.  Grootvader was Louis Veekmans.  Zijn broer is Jozef Veekmans en woont in Hulst, Genebosstraat XX. Indien u verder informatie nodig heeft, gelieve iets te laten weten.
Vriendelijke groeten,
Diane Veekmans